ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΑΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΑΟ
Από παρέμβαση στο ΤΣΜΕΔΕ

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Πέμπτη 2/10/2014Καλούμε όλους τους συναδέλφους μηχανικούς και τον τεχνικό κόσμο την Πέμπτη 2/10/2014 στην ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ* στο ΤΕΕ/ΤΚΜ στις 19.00 με θέμα Ασφαλιστικό - ΤΣΜΕΔΕ. Σε αυτή τη συνέλευση θα υπάρχει και νομικός σύμβουλος. Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΖΗΤΑΜΕ :

1.      ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΜΕΔΕ! ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
2.      ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΦΤΏΧΙΑΣ – ΑΝΑΛΟΓΊΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ
3.      ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ – ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ.
4.      ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ – ΜΕΙΩΣΗ 30%
5.      ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 4 ΧΡΌΝΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
6.      ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

*Η ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ συγκροτήθηκε από συλλόγους μηχανικών, μηχανικούς, εργολήπτες, δεν έχει κομματικό χαρακτήρα και προσπαθεί να συντονίσει τη δράση όλου του κλάδου. 

Παρακαλούμε τυπώστε την αφίσα σε Α3 και να την τοιχοκολήσετε σε όποια τεχνική υπηρεσία μπορείτε (Πολεοδομίες, Δ/νση Ανάπτυξης, Δήμους, Περιφέρεια κτλ). Κάθε βοήθεια είναι σημαντική.
Επίσης να κοινοποιήσετε το μήνυμα σε συναδέλφους μηχανικούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου