ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΑΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΑΟ
Από παρέμβαση στο ΤΣΜΕΔΕ

Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Ανανέωση βιβλιαρίου υγείας ΤΣΜΕΔΕ με οφειλές πολλών ετών(Για όσους χρωστούν μόνο 2011-1013 και κριτήρια εισοδήματος η διαδικασία είναι πιο απλή)

Κατόπιν πιέσεων η διοίκηση του ΤΣΜΕΔΕ σφραγίζει και βιβλιάρια υγείας όσων χρωστάνε με εισοδηματικά κριτήρια κλπ (Δύσκολο μέν, εφικτό δε). Η διαδικασία έχει ως εξής:

1. Καταθέτετε ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ στο ΤΣΜΕΔΕ Θεσσαλονίκης (Απευθύνεται στο Κεντρικό-Αθήνα). Βγάζετε ένα αντίγραφο την πρωτοκολλημένη αίτηση. Αν υπάρχει άμεσο πρόβλημα υγείας γράψτε ΕΠΕΙΓΟΝ και το λόγο.

2. Λαμβάνετε αρνητική απάντηση. Προσοχή, ζητήστε να την παραλάβετε αυτοπροσώπως για να μην έχετε καθυστέρηση με ταχυδρομεία κλπ.

3. Καταθέτετε ένσταση επισυνάπτοντας εκκαθαριστικά τελευταίων οικονομικών ετών (χαμηλού εισοδήματος)  και ότι άλλα δικαιολογητικά τυχόν έχετε (π.χ. κάποια ιατρική γνωμάτευση).

4. Η ένσταση εξετάζεται από τη Διοικούσα του ΤΣΜΕΔΕ η οποία συνεδριάζει κάθε Δευτέρα.

5. Παραλαμβάνετε την απόφαση και, εφ’ όσον είναι θετική,  μπορείτε να σφραγίσετε το βιβλιάριο υγείας.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν σας ανανεώνουν το βιβλιάριο υγείας, σας καλούμε να έρθετε στη συνέλευση για να δούμε τα θέματα ομαδικά και συλλογικά.


Η υγειονομική περίθαλψη αποτελεί βασικό ανθρώπινο δικαίωμα – Ζητάμε από το ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ να σφραγίσει όλα τα βιβλιάρια υγείας συναδέλφων που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, ανεξάρτητα από τα χρέη τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου